10 gasztrointerjú, amit idén a legjobban szerettetek

Idén sem hagytunk titeket izgalmas és kihagyhatatlan gasztronómiai témájú interjúk nélkül. Egész évben olvashattátok séfekkel, sztárokkal, ismert gasztroarcokkal készült lebilincselő beszélgetéseinket, felelevenítjük most nektek a 2023-as kedvenceket.

  1. „Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a kezem tudja” – Bódi Margóval beszélgettünk
    1.

    „Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a kezem tudja” – Bódi Margóval beszélgettünk

  2. „Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt szoktam mondani, hogy amit az étlapon látnak, mindegyik" – megnyitott az Opium
    2.

    „Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt szoktam mondani, hogy amit az étlapon látnak, mindegyik" – megnyitott az Opium

  3. „A finom étel nem csak egy szűk réteg kiváltsága, nem szeretjük a fine dining kifejezést” – A falusi fine dining világába kalauzolt el Balogh Ildikó, a Góré tulajdonosa
    3.

    „A finom étel nem csak egy szűk réteg kiváltsága, nem szeretjük a fine dining kifejezést” – A falusi fine dining világába kalauzolt el Balogh Ildikó, a Góré tulajdonosa

  4. „Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma Mamagésával beszélgettünk a főzésről és kvantumfizikáról
    4.

    „Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma Mamagésával beszélgettünk a főzésről és kvantumfizikáról

  5. „Ordítozásnak nincs helye a konyhán" – a Pajta új séfjével, Akács Istvánnal beszélgettünk
    5.

    „Ordítozásnak nincs helye a konyhán" – a Pajta új séfjével, Akács Istvánnal beszélgettünk

  6. „A pizzatészta olyan, mint egy gyerek: minden pillanatban oda kell rá figyelni" – interjú Sajben Csabával
    6.

    „A pizzatészta olyan, mint egy gyerek: minden pillanatban oda kell rá figyelni" – interjú Sajben Csabával

  7. „Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó zsemle meg egy jó szósz" – interjú Tóth Simonnal, a Simon's Burger megálmodójával
    7.

    „Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó zsemle meg egy jó szósz" – interjú Tóth Simonnal, a Simon's Burger megálmodójával

  8. „Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan szép az élet” – Csapody Balázzsal, a Kistücsök - Food & Room **** tulajdonosával beszélgettünk
    8.

    „Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan szép az élet” – Csapody Balázzsal, a Kistücsök - Food & Room **** tulajdonosával beszélgettünk

  9. „Ez nem diéta és nem fogyókúra, hanem arról szól, hogyan tudod magad egészségesre enni” – az első magyar gluténmentes-TÉNÉ étteremben, a Zöldben jártunk
    9.

    „Ez nem diéta és nem fogyókúra, hanem arról szól, hogyan tudod magad egészségesre enni” – az első magyar gluténmentes-TÉNÉ étteremben, a Zöldben jártunk

  10. „Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű vagyok. Kicsit igaz is volt" – interjú Bíró Lajossal
    10.

    „Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű vagyok. Kicsit igaz is volt" – interjú Bíró Lajossal

Címlapkép: Bódi Margó / TV Paprika

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...