10 gasztrointerjú, amit idén a legjobban szerettetek

Idén sem hagytunk titeket izgalmas és kihagyhatatlan gasztronómiai témájú interjúk nélkül. Egész évben olvashattátok séfekkel, sztárokkal, ismert gasztroarcokkal készült lebilincselő beszélgetéseinket, felelevenítjük most nektek a 2023-as kedvenceket.

  1. „Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a kezem tudja” – Bódi Margóval beszélgettünk
    1.

    „Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a kezem tudja” – Bódi Margóval beszélgettünk

  2. „Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt szoktam mondani, hogy amit az étlapon látnak, mindegyik" – megnyitott az Opium
    2.

    „Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt szoktam mondani, hogy amit az étlapon látnak, mindegyik" – megnyitott az Opium

  3. „A finom étel nem csak egy szűk réteg kiváltsága, nem szeretjük a fine dining kifejezést” – A falusi fine dining világába kalauzolt el Balogh Ildikó, a Góré tulajdonosa
    3.

    „A finom étel nem csak egy szűk réteg kiváltsága, nem szeretjük a fine dining kifejezést” – A falusi fine dining világába kalauzolt el Balogh Ildikó, a Góré tulajdonosa

  4. „Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma Mamagésával beszélgettünk a főzésről és kvantumfizikáról
    4.

    „Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma Mamagésával beszélgettünk a főzésről és kvantumfizikáról

  5. „Ordítozásnak nincs helye a konyhán" – a Pajta új séfjével, Akács Istvánnal beszélgettünk
    5.

    „Ordítozásnak nincs helye a konyhán" – a Pajta új séfjével, Akács Istvánnal beszélgettünk

  6. „A pizzatészta olyan, mint egy gyerek: minden pillanatban oda kell rá figyelni" – interjú Sajben Csabával
    6.

    „A pizzatészta olyan, mint egy gyerek: minden pillanatban oda kell rá figyelni" – interjú Sajben Csabával

  7. „Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó zsemle meg egy jó szósz" – interjú Tóth Simonnal, a Simon's Burger megálmodójával
    7.

    „Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó zsemle meg egy jó szósz" – interjú Tóth Simonnal, a Simon's Burger megálmodójával

  8. „Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan szép az élet” – Csapody Balázzsal, a Kistücsök - Food & Room **** tulajdonosával beszélgettünk
    8.

    „Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan szép az élet” – Csapody Balázzsal, a Kistücsök - Food & Room **** tulajdonosával beszélgettünk

  9. „Ez nem diéta és nem fogyókúra, hanem arról szól, hogyan tudod magad egészségesre enni” – az első magyar gluténmentes-TÉNÉ étteremben, a Zöldben jártunk
    9.

    „Ez nem diéta és nem fogyókúra, hanem arról szól, hogyan tudod magad egészségesre enni” – az első magyar gluténmentes-TÉNÉ étteremben, a Zöldben jártunk

  10. „Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű vagyok. Kicsit igaz is volt" – interjú Bíró Lajossal
    10.

    „Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű vagyok. Kicsit igaz is volt" – interjú Bíró Lajossal

Címlapkép: Bódi Margó / TV Paprika

Címlapról ajánljuk

További cikkek