10 fotó, ami téged is megtéveszt! Te egyből megmondanád, hogy nem ételek vannak a képeken?

Minél éhesebb vagy, annál kevésbé érdekel, hogy mit eszel meg. De nem minden ehető, ami annak látszik!

Azt már régóta tudjuk, hogy attól, hogy egy étel jól néz ki, még nem biztos, hogy finom is. De most olyan képeket mutatunk, amiken még csak nem is ételek szerepelnek, viszont a megtévesztésig hasonlítanak valami ehetőre.

Mit gondolsz, mi van a képen? Olyan, mintha egy ízletes sajttorta lenne, de valójában ez egy kőzetdarab!

Finom popcorn, vagy valami egészen más? Nem, ezek csupán apró kövek, Fuerteventura partján találhatsz ilyeneket. A spanyol sziget partjait az Atlanti-óceán mossa, és a Kanári-szigetek második legnagyobbja.

Hihetetlen, hogy ez nem tészta, hanem csak egy nagy halom gumiszalag!

Ha tészta már van, akkor kell hús is. Például darált hús a bolognai spagettihez. De ezek csak becsomagolt felmosórongyok.

Megéheztél? Szerezz be friss hozzávalókat, és készíts egy bolognait:

Friss-paradicsomos bolognai spagetti

Ki ne szeretné a bolognai spagettit! Egy igazi klasszikus, amit mindenki kedvel, kicsi és nagyok egyaránt. Sokféleképpen készítik, de ez egy klasszikus, nagyon ízletes változata: füstölt ...

Tészta helyett inkább szendvicsre vágysz? Akkor kell hozzá egy szelet kenyér - csak nem ez, mert ez egy szivacs!

A kenyérhez egy kis sonka is jár! Persze nem ilyen, ugyanis a képen rodokrozit nevű ásványokat láthatsz.

Rajongsz a keleti konyháért? Akkor íme, egy kissushi, vagy inkább festőhengerek?

Ha kedvet támadt a valódi sushihoz, akkor itt egy könnyű recept:

Sushi egyszerűen

Sokan imádjuk a sushit, ám viszonylag kevesen vesszük a bátorságot, hogy otthon is megpróbáljuk elkészíteni. Pedig igazán nem bonyolult mutatvány, ráadásul otthon készítve garantáltan ...

Főétel után egy kis desszert is dukál! Mondjuktiramisu? Tény, a kép effektezett, de ne mondd, hogy nem látod benne a krémes édességet!

Ez viszont tényleg ez igazi, hamisítatlan tiramisu, amit gyorsan elkészíthetsz:

Tiramisu 5. - az "igazi"

Ezt a receptet egy kedves mesterszakács barátomtól tanultam, aki meg Olaszországban tanulta. Sőt, a Szardínián élő barátnőmmel is konzultáltam, és ők is így készítik, annyi ...

Te tudtad hogy mit rejt a teniszlabda belseje? Mintha csokival lenne kibélelve:

Ha mindezt még lefojtanád egy kis jégkrémmel, az is van - vagy inkább egy kis gyantás ragasztóanyag:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...