10 étel, amit lehet, hogy egész eddig rosszul ettél

Mitől lesz finomabb a sült krumplid vagy a pizzád, és hogyan készíts szívószálat a délutáni kávédhoz? - ezeket a kajatrükköket még biztosan nem ismerted! 

Vannak olyan kajatrükkök, amik megkönnyítik az életünket, mások csak kizökkentenek picit a napi rutinból. Most utóbbira hoztunk néhány kreatív példát:

1. Az extra íz és frissesség érdekében dobj egy kis citromot a pizzád tetejére. Egészen kellemes ízvilágot ad neki.

2. A Pringles egyik oldalát jobban fűszerezik, mint a másikat, ezért magasabb ízhatást érhetsz el, ha a domború oldalával felfelé ropogtatod!

3. Harapd le egy Twix-rúd mindkét végét, és használd szívószálként a forró csokidhoz, kávédhoz!

4. Ezt néhányan már biztosan ismerik: A mekis sült krumplinak fagyiba mártva sokkal jobb íze van.

5. Próbáltad már a krémsajt és a dzsem párosítását egy bagelben vagy zsemlében? Lehet, hogy érdemes lenne!

6. Hagyj kiolvadni egy fagyasztott pizzát, hajtsd félbe és dobd be a sütőbe! Voilá, kész is a DIY calzonéd!

7. A sót és a borsot a hasábburgonya helyett szórd inkább a ketchupodba, így tuti, hogy marad a krumplidon is belőlük.

8. A száraz gabonapehelynél talán csak a csokoládé jobb feltét a fagylaltokon.

9. Ha fejjel lefelé fordítod a hamburgered, kisebb az esélye, hogy bármi kifolyik vagy kipotyog majd belőle a harapáskor.

10. Próbáld ki a nacho sajtszószt a hot dogodon. Eszedbe nem jutna ilyet tenni, igaz?

Ezeket olvastad már?

via Buzzfeed

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!