10 étel, amit lehet, hogy egész eddig rosszul ettél

Mitől lesz finomabb a sült krumplid vagy a pizzád, és hogyan készíts szívószálat a délutáni kávédhoz? - ezeket a kajatrükköket még biztosan nem ismerted! 

Vannak olyan kajatrükkök, amik megkönnyítik az életünket, mások csak kizökkentenek picit a napi rutinból. Most utóbbira hoztunk néhány kreatív példát:

1. Az extra íz és frissesség érdekében dobj egy kis citromot a pizzád tetejére. Egészen kellemes ízvilágot ad neki.

2. A Pringles egyik oldalát jobban fűszerezik, mint a másikat, ezért magasabb ízhatást érhetsz el, ha a domború oldalával felfelé ropogtatod!

3. Harapd le egy Twix-rúd mindkét végét, és használd szívószálként a forró csokidhoz, kávédhoz!

4. Ezt néhányan már biztosan ismerik: A mekis sült krumplinak fagyiba mártva sokkal jobb íze van.

5. Próbáltad már a krémsajt és a dzsem párosítását egy bagelben vagy zsemlében? Lehet, hogy érdemes lenne!

6. Hagyj kiolvadni egy fagyasztott pizzát, hajtsd félbe és dobd be a sütőbe! Voilá, kész is a DIY calzonéd!

7. A sót és a borsot a hasábburgonya helyett szórd inkább a ketchupodba, így tuti, hogy marad a krumplidon is belőlük.

8. A száraz gabonapehelynél talán csak a csokoládé jobb feltét a fagylaltokon.

9. Ha fejjel lefelé fordítod a hamburgered, kisebb az esélye, hogy bármi kifolyik vagy kipotyog majd belőle a harapáskor.

10. Próbáld ki a nacho sajtszószt a hot dogodon. Eszedbe nem jutna ilyet tenni, igaz?

Ezeket olvastad már?

via Buzzfeed

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...