Nekem feltöltődés ízletes ételeket készíteni a szeretteimnek!
A hely, ahol főzök
Budapesten, az árpádföldi szép nagy konyhámban!
Ars poetica a konyhában
Drága nagymamám szakácsnő volt, míg élt, tőle lestem el néhány trükköt és jópár régi receptet hagyott rám. Talán örököltem a szakácsnői vénából valamit én is:-).
Sok mindennnel szeretek kísérletezni, imádom az olasz konyhát, és a családom legnagyobb örömére süteményeket is szép számmal sütök.
Senkit nem akarunk becsapni, mert attól még, hogy sütőben készül rántotthúsunk, egyáltalán nem lehet egészségesebb verzióról beszélni. Azt viszont nagyon is tudjuk garantálni, hogy jobb lesz, mint az olajban sült. Mindössze egy titkos hozzávaló kell!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...