#

Jolán

  • receptjei: 84
  • regisztrált: 2010.01.13

Jolán adatai

Rólam

A főzés számomra kikacsolódás....ha ideges vagyok..hát sütök egy sütit, az megnyugtat...:-)

Mióta főzök

Az igazi főzés természetesen akkor kezdődött, amikor férjhez mentem. Miután a két gyerkőccel kibővültünk, egyre tudatosabban kezdtem használni az alapanyagokat. Kedvenc újságom a Magyar Konyha volt, amit évekig gyűjtöttem. Ezekből az újságokból nagyon sokat tanultam és fejlődtem, családom örömére.  

A hely, ahol főzök

Pest megye, Csepel-sziget, Szigethalom :-)

Ars poetica a konyhában

Kevés pénzből jó és ízletes étel :-).

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!