29 éve főzök rendszeresen. Mindenbe belefogok, mert mindent jó kipróbálni, sürögni-forogni a konyhában. Nem tartom totojázónak magam, hamar megvagyok, még egy nehéz étel elkészítésével is.
Aki a szívével főz,annak gondolatai nem kalandoznak el a konyhából,s tudja,tett e már sót az ételbe.....
A hely, ahol főzök
Ózdon, az én kis konyhámban...na és kint a szabadban.Imádok bográcsban főzni,hisz fantasztikus lesz az íze bárminek mert a füst átjárja!!!!
Ars poetica a konyhában
Főzni jó, alkotni jó!! - ha a végeredmény egy jó étvággyal elfogyasztható valami, akkor elégedettség tölt el, és utána élvezettel nézem a jó étvággyal kanalazó embereket:). És milyen izgalmas, amikor a szerelmünknek sütünk-főzünk....:-))))
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...