#

Giovanna

  • receptjei: 46
  • regisztrált: 2011.10.08

Giovanna adatai

Mióta főzök

14 éves korom óta kísérletezem a főzéssel, kedvenc "szakterületem" a sütés:)

A hely, ahol főzök

Mindig ahol konyha van.. jelenleg végre a saját konyhámban!

Ars poetica a konyhában

Sütni érzésből, szívből.

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...