Mióta az eszemet tudom :). Anyukám és Mamám mellett kötelező volt kuktának lenni. Akkor nem mindig szerettem, most viszont felettébb hálás vagyok érte!
A hely, ahol főzök
Világvége Pákozd, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Szívesen kísérletezek, variálok össze innen-onnan összeszedett, olvasott gondoltokat, ötleteket. 2010-ben derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok, azóta ezzel a tudással is bővült a konyhám. Nem bánom, mert új ízek és alapanyagok kerültek hozzánk vagy előtérbe.
Sütésnél, főzésnél a Nagymamám bölcsességeire hallgatok: "Amiben nincs ott az ember szíve, lelke, verítéke, az jó nem lehet".
Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...