29 éve főzök rendszeresen. Mindenbe belefogok, mert mindent jó kipróbálni, sürögni-forogni a konyhában. Nem tartom totojázónak magam, hamar megvagyok, még egy nehéz étel elkészítésével is.
Aki a szívével főz,annak gondolatai nem kalandoznak el a konyhából,s tudja,tett e már sót az ételbe.....
A hely, ahol főzök
Ózdon, az én kis konyhámban...na és kint a szabadban.Imádok bográcsban főzni,hisz fantasztikus lesz az íze bárminek mert a füst átjárja!!!!
Ars poetica a konyhában
Főzni jó, alkotni jó!! - ha a végeredmény egy jó étvággyal elfogyasztható valami, akkor elégedettség tölt el, és utána élvezettel nézem a jó étvággyal kanalazó embereket:). És milyen izgalmas, amikor a szerelmünknek sütünk-főzünk....:-))))
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...