Serrano sonka
Leírás
Két különlegesen finom, levegőn szárított, érlelt sonkával büszkélkedhetnek a spanyolok: az egyik a Serrano sonka (jamón Serrano), a másik az Ibérico sonka (jamón Ibérico). A kettő közötti különbség, hogy a Serrano sonkát hagyományos, fehér sertésből készítik, míg az Ibérico sonkát, a Spanyolország déli részein őshonos, fekete sertésből, amiket a hízlalás végső fázisában kizárólag makkal etetnek.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Légmentesen csomagolva, hűtőszekrényben.
100g Serrano sonka
fehérjetartalom
21 g
zsírtartalom
70003 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
2340 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
21 g
Zsír
telített zsírsav
1 g
egyszeresen telített zsírsav
2 g
koleszterin
70 g
ásványi anyagok
Nátrium
2340 mg
szénhidrát
vitaminok