r
Nosalty Logó

Tatárbifsztek parmezánchipsszel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Tatárbifsztek parmezánchipsszel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 342 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2054 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 170 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1352.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    251 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    970 micro
Összesen 342 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    105.6 g

Zsír

  • Összesen
    87.6 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    804 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8116.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1936 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    1606 mg
  • Nátrium
    4052 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    487.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1061 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    1508 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    586 micro
  • Kolin:
    643 mg
  • Retinol - A vitamin:
    669 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4712 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5820 micro
Összesen 2054 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    665.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    477 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lila hagymát, a főtt tojást, a kapribogyót és petrezselymet felaprítjuk, és alaposan összekeverjük. Sózzuk-borsozzuk.
  2. A kenyeret felszeleteljük, megkenjük mindkét oldalát vékonyan vajjal, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokos sütőben 5-6 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
  3. A parmezánt lereszeljük, és egy serpenyőt felforrósítunk. A reszelt sajtból kis kupacokat formázunk a serpenyőben, majd mikor már megolvadt, és elkezdett kisülni belőle a zsír, megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára pirítjuk.
  4. A vajas pirítósokat megkenjük a tatárral, majd a tetejére teszünk egy keveset a hagymás-tojásos keverékből, és beleszúrunk egy-egy parmezánchipset.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 998
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ízlelőbimbókat kényeztető fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...