Párolt zöldség banánnal és currys joghurttal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Harmathy Ildikó
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
330
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1319
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.8 g
Zsír
-
Összesen 14.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 762.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 258 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 82 mg
-
Foszfor 250 mg
-
Nátrium 162 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.5 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 417.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 916 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 119 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 241 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 164 micro
-
Kolin: 74 mg
-
Retinol - A vitamin: 111 micro
-
α-karotin 3132 micro
-
β-karotin 8105 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 2099 micro
Összesen
330
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.3 g
Zsír
-
Összesen 57.7 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3051.7 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 1034 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 328 mg
-
Foszfor 998 mg
-
Nátrium 648 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 186 g
-
Cukor 90 mg
-
Élelmi rost 38 mg
VÍZ
-
Összesen 1671.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3664 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 476 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 966 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 655 micro
-
Kolin: 298 mg
-
Retinol - A vitamin: 444 micro
-
α-karotin 12526 micro
-
β-karotin 32421 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 4 micro
-
Lut-zea 8397 micro
Összesen
1319
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 106.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 128 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 436 micro
-
β-karotin 1130 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 293 micro
Összesen
46
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A hagymát kockára vágjuk, a sárgarépát, újhagymátés a banánt karikára.
- A brokkolit és a karfiolt rózsákra szedjük.
- A vajon megpirítjuk a hagymát.
- Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és a karfiolrózsákat.
- Kevés víz hozzáadásával párolni kezdjük.
- 5 perc után hozzáadjuk a brokkolit és a banánt is.
- Megsózzuk.
- A joghurtot a kukoricakeményítővel elkeverjük.
- Hozzákeverjük a curryt és a zöldségekre öntjük.
- Rászórjuk a karikázott újhagymát.
- Még egy kevés vizet adva összeforraljuk.
- Receptkönyvben: 174
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 14696
- Feltöltés dátuma: 2009. április 13.
Ajánló
rizzsel kínáljuk
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Harmathy Ildikó
313 recept
Thaiföldről származik a recept. Savanykás, izgalmas ízhatás.