adag
Előkészítés
perc
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
-
48 kcal
-
9g mustármag48 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
1g só0 kcal
-
11g olívaolaj94 kcal
-
13g fehérborecet2 kcal
Összesen
193
kcal
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
-
75g fehér mustármag381 kcal
-
75g mustármag381 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
4g só0 kcal
-
85g olívaolaj751 kcal
-
100g fehérborecet19 kcal
Összesen
1540
kcal
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
-
21.7g fehér mustármag110 kcal
-
21.7g mustármag110 kcal
-
1.7g fokhagyma2 kcal
-
1.2g só0 kcal
-
24.6g olívaolaj218 kcal
-
29g fehérborecet6 kcal
Összesen
446
kcal
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.9 g
Zsír
-
Összesen 17.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 519.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 39 mg
-
Kálcium 52 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 157 mg
-
Nátrium 198 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 13.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 107 micro
Összesen
193
kcal
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.5 g
Zsír
-
Összesen 139.4 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 96 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4157.5 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 313 mg
-
Kálcium 417 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 560 mg
-
Foszfor 1258 mg
-
Nátrium 1580 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.2 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 105.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 243 micro
-
Kolin: 186 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 853 micro
Összesen
1540
kcal
- 12% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.5 g
Zsír
-
Összesen 40.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1205.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 91 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 162 mg
-
Foszfor 365 mg
-
Nátrium 458 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 30.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 70 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 247 micro
Összesen
446
kcal
Hozzávalók
-
75 g fehér mustármag
-
75 g mustármag
-
2 gerezd fokhagyma
-
1 kávéskanál só
-
1 dl olívaolaj
-
1 dl fehérborecet
Elkészítés
- Minden alapanyagot turmixba teszünk, és elkezdjük turmixolni.
- Ha nehezen vegyülnek az alapanyagok, vagy a végeredményt túl sűrűnek találjuk, bátran adhatunk hozzá apránként vizet.
- A mustárt mézzel, tormával, tárkonnyal is ízesíthetjük, és kipróbálhatjuk különböző ecetekkel is. Ha túl csípősnek találjuk, serpenyőben melegítsük, de ne süssük! Üvegben állva is veszít a csípősségéből.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 263
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 16
- Össznézettség: 17799
- Feltöltés dátuma: 2014. december 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Coook
73 recept
Ajándékötlet, vagy otthoni szórakozás finom végeredménnyel? Mindkettőnek jó az otthon készült mustár.