r
Nosalty Logó

Párolt zöldség banánnal és currys joghurttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Párolt zöldség banánnal és currys joghurttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 330 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1319 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 46 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    762.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    417.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    916 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    3132 micro
  • β-karotin
    8105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2099 micro
Összesen 330 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3051.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    1034 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    328 mg
  • Foszfor
    998 mg
  • Nátrium
    648 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    186 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1671.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3664 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    476 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    966 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    655 micro
  • Kolin:
    298 mg
  • Retinol - A vitamin:
    444 micro
  • α-karotin
    12526 micro
  • β-karotin
    32421 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    8397 micro
Összesen 1319 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.4 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    106.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    436 micro
  • β-karotin
    1130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 46 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk, a sárgarépát, újhagymátés a banánt karikára.
  2. A brokkolit és a karfiolt rózsákra szedjük.
  3. A vajon megpirítjuk a hagymát.
  4. Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és a karfiolrózsákat.
  5. Kevés víz hozzáadásával párolni kezdjük.
  6. 5 perc után hozzáadjuk a brokkolit és a banánt is.
  7. Megsózzuk.
  8. A joghurtot a kukoricakeményítővel elkeverjük.
  9. Hozzákeverjük a curryt és a zöldségekre öntjük.
  10. Rászórjuk a karikázott újhagymát.
  11. Még egy kevés vizet adva összeforraljuk.
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 14685
  • Feltöltés dátuma: 2009. április 13.

Ajánló

rizzsel kínáljuk

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Párolt zöldség banánnal és currys joghurttal
Harmathy Ildikó 313 recept

Thaiföldről származik a recept. Savanykás, izgalmas ízhatás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...