r
Nosalty Logó

Grillpác húsokhoz

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Grillpác húsokhoz
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húsokhoz

A páchoz

652
Kalória
33.7g
Fehérje
22.8g
Szénhidrátok
47.3g
Zsír
220g
Víz
181.4g
Koleszterin
1.5g
Rost
14.7g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 652 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 2613 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 124 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    47.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    953.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    444 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    220 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 652 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    134.6 g

Zsír

  • Összesen
    189 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3813.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    1368 mg
  • Nátrium
    1776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.4 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    879.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    368 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    517 micro
  • β-crypt
    220 micro
  • Likopin
    14474 micro
  • Lut-zea
    1156 micro
Összesen 2613 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    41.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    688 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 124 kcal

Elkészítés

A húsokhoz

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, majd késsel csontig beirdaljuk 2-3 cm-ként (a bárányt 1 cm mélyen).
  2. Pác:
  3. Mozsárban összetörjük fűszereket, egy tálba öntjük, narancsot zöldséghámozóval meghámozzuk, beledobjuk, és belecsavarjuk a levét, hozzáöntjük a balzsamecetet és 8 evőkanál olajat.
  4. Ezzel a páccal bedörzsöljük a húsokat, maradékot ráöntjük, majd hűtőben hagyjuk pácolódni akár egy napot is. Sütés előtt egy tepsibe lefóliázva betesszük a sütőbe 180 fokra 1 órára.
  5. Ezután grillre dobjuk, pirosra ropogósra sütjük, közben olajjal kenegetjük, ki ne száradjon!
  6. Köretnek előfőzött rozmaringos fokhagymás krumplit és fóliába csomagolt negyedbe behasított vajjal és rozmaringgal töltött lilahagymát ajánlok.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: grill
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Egy tökéletes grillpác, amit amikor készítesz kutyulásnak tűnik, na de a végeredmény egy tökéletes ízvilág! Minden összetevő kötelező a tökéletességhez!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!