r
Nosalty Logó

Barbie torta 2. -epres krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barbie torta 2. -epres krémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 962 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 11539 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 270 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    49.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    196 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    976.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    296 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    358 mg
  • Nátrium
    271 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.5 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    352 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    339 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 962 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    154.7 g

Zsír

  • Összesen
    596.2 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    239 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    139 g
  • Koleszterin
    2355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11723 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    337 mg
  • Kálcium
    3549 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    4292 mg
  • Nátrium
    3247 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1398.3 g
  • Cukor
    855 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1215.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4219 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    103 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    512 micro
  • K vitamin:
    263 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    442 micro
  • Kolin:
    1605 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4064 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1841 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2589 micro
Összesen 11539 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, meleg vízzel, majd hozzáadjuk az olajat, végül a sütőporos lisztet. Majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  2. A nagyobb rész kikevert tésztát 26 cm-es kikent tortaformába öntjük, a kisebb részt kuglófformába.
  3. 200 C-on 5 percig sütjük, majd kb. 175 C-on 25 percig.
  4. Teljesen kihűtjük. Egymásra rakjuk a két piskótát, és szoknya-formára igazítjuk. Az alsó tortarészt 3 részre vágjuk, a felső kuglófrészt 2 részre vágjuk.
  5. A pudingporokat és a cukrokat egy tálba rakjuk, és óvatosan összekeverjük a tejjel, majd megfőzzük a pudingot, és kihűtjük.
  6. A kihűlt pudingot kikeverjük a margarinnal és a darabolt eperrel.
  7. Atortalapokat megkenjük a krémmel, majd kívülről is bekenjük a tortánkat. Közepébe belenyomjuk a befóliázott babát, és a hűtőbe rakjuk.
  8. A tejszínt kemény habbá verjük a cukorral és a habfixálóval, és a kívánt színre színezzük. Majd díszítjük a tortánkat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 45011
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húgomnak, Nikinek a szülinapjára készítettem, nagy volt a meglepetés, és nagyon finom is volt.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...