Unod a gyereked? Ezzel a kajával tuti elüldözheted!

Van egy olyan kaja, amivel biztosan, hogy sikerül kikergetni a világból a gyerekedet - már persze, ha ez a célod.    

A kelbimbó - lehet ez furcsán hangzik -, de hihetetlenül népszerű az egészségtudatosan táplálkozók körében. Feltehetően éppen emiatt számtalan izgalmas elkészítési módját fundálták ki mostanában a gasztromegszállottak. Az édes-csípős szószba forgatott, ázsiai hangulatú megoldás mellett például a kakukkfüves-citromos-kenyérmorzsás verzió is finom Kárai Dávidtól.

Az amerikaiBrooklyn Whatevercég úgy döntött, egészen új nézőpontból közelíti meg ezt a divatzöldséget: savanyúságot készítenek belőle. A kézzel készített, tartósítószermentes termék mediterrán fűszerezést kapott: szárított oregano, tört chilipehely és egész fokhagymagerezdek kerülnek minden üvegbe.

A Delish szerint a végeredmény lenyűgöző lett, a savanyúságban friss, ropogós maradt a zöldség, az ízek pedig harmonikusak.

A felnőtteket valószínűleg le lehet nyűgözni ezzel az organikus savanyúsággal, de a legtöbb gyereket jó messzire el lehet vele üldözni - persze csak akkor, ha ez a célunk.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Gondoltad volna, hogy Kim Kardashian szokott főzni? Hihetetlen fogással lepte meg hétvégén a gyerekeit

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...