Nézz be a kulisszák mögé, és lesd meg, hogyan tálalnak a profik!

Nicolau Junior Paintingfood névre hallgató YouTube- és Instagramprofilján megleshetjük, hogyan lehet látványos és kifinomult módon tálalni az ételeket.

Egy elegáns étteremben ülve nem csupán az ételek szokatlan, finom ízkombinációi vesznek le minket a lábunkról, hanem az a kifinomult, gondos hozzáállás is, ahogyan tálalják az ételkölteményeket. Az esztétikailag igényes tálalás műhelytitkaiba vezet be minket Nicolau Junior YouTube- és Instagramprofilja.

A Paintingfood névre hallgató gyűjtemény képei és videói bepillantást engednek abba, milyen anyagokkal és milyen eszközökkel lehet igényes és szép tálakat alkotni. Mivel a tálalás egy kreatív műfaj, így Nicolau megoldásai nem az egyetlen, csupán egy lehetséges tálalási stílust reprezentálnak. Az alábbiakban bemutatunk nektek néhány videót a Paintingfoodtól.

1. FÉSŰKAGYLÓ, NARANCS, PETREZSELYEM, KAPRIBOGYÓ, EDAMAME, TINTAHAL TINTÁVAL SZÍNEZETT TÁPIÓKAGYÖNGY-KRÉKER, DIÓ

2. NYÚL, PETREZSELYEM, LESTYÁN, CHORIZO, SPÁRGA (egy összetett szénhidrátból, izomalátából készült gömb is van a tányéron)

3. VADHÚS, REBARBARA, RÁK, GOMBÁK, AJÓKA

4. BÁRÁNY, CÉKLA, UBORKA, KECSKESAJT

5. TONHALSZASIMI, AVOKÁDÓ, CÉKLA

6. NYÚL, RÉPA, GRÁNÁTALMA

7. VADHÚS, LILA KÁPOSZTA, KACSATOJÁS, MUSTÁR, AJÓKA, OLÍVA- ÉS KAPRIBOGYÓ

8. KACSA, NARANCS, DIÓ, GYÖMBÉR, RIBIZLI

9. TŐKEHAL, LILA BURGONYA, SPÁRGA, FÜGE, JERUZSÁLEMI ARTICSÓKA

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Süti vagy táska? Miért kellene választani?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...