Nemzetközi sikert ért el a magyar startup, az Anjuna Ice Pops - Irány Amerika!

Az Anjuna Ice Pops esélyes arra, hogy felvételt nyerjen egy rangos, franchise startupokat támogató nemzetközi programba.

2016-ban nyílt meg két huszonéves fiatal jégkrémezője, az Anjuna Ice Pops - egy üzlet Pesten, egy Budán várja a betérőket.Szabó Milán és Szalay József 2015-ben az indiai Anjuna partjain jött rá, hogy szeretné valami igazán nagy fába vágni a fejszét - a jégkémipar forradalmasítása éppen jó ötletnek tűnt. Kevesen hittek abban, hogy koncentrátumok és glükózszirup nélkül lehet fagyit csinálni nagyüzemben - a két Anjuna Ice Pops üzletben laktózmentes, vegán, cukormentes, illetve gluténmentes nyalánkságokat lehet kóstolni.

A mindenmentes, természetes alapanyagok felhasználására építő jégkrémező azonban annyira bejött a tulajdonosoknak, hogy úgy döntöttek, további franchise üzleteket nyitnak országszerte - írta a Világgazdaság. Milán és József benevezte vállalkozását aNemzetközi Franchise Szövetség megmérettetésére, ahol felvételt lehet nyerni a„NextGen in Franchising” programba. A programba bekerülő húsz vállalkozás fiatal (21 és 35 év közötti) tulajdonosai képzéseken vehetnek részt, és olyan támogatást kapnak, ami segíti őket a fejlődésben.

Magyarországról idén csak az Anjuna Ice Pops jutott be a legjobbak közé. 2018. február 9-13. között az arizonai Phoenix-ben kerül sor a nagyszabású startup kiállításra és versenyre. Itt fog kiderülni, bekerül-e az Anjuna Ice Pops a kiválasztottak közé.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

"Mindent kóstolj meg, mielőtt azt mondod rá, hogy fúj!" - VIDEÓ

Legújabb receptek

Csípős tatárbeefsteak

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... ...

Címlapról ajánljuk

A szegfűszeg 4 áldásos hatása, amiért nemcsak az aprósütid lesz...

Az adventi időszak közeledtével sok helyen előkerülnek a kiszúróformák és a sodrófa, hogy ismét mennyei illatok töltsék meg a lakást. Az ünnepi sütemények (egyik) elmaradhatatlan fűszere pedig nem más, mint a szegfűszeg, ami szinte minden télies finomságnak jól áll, többek közt a mézeskalácsnak. Ráadásul nemcsak a sütid, hanem a szervezeted is hálás lesz neki!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...