Nagyot fogsz nézni, hogy ezek a színes tészták mitől virítanak ilyen pompás színekben

A seattle-i Linda Miller Nicholson Instagram-oldala a tésztákról szól, de itt nem a receptek az elsődlegesek, hanem a színek.

Linda Miller Nicholson saltyseattle című Instagram-oldalán csak növényi festékanyagokkal színezett, a szivárvány minden színében pompázó tészták láthatóak. "A tésztákhoz minden elképzelhető természetes színezéket felhasználok, a fekete áfonyától az aktív szénig" - nyilatkozta Nicholson a Yen magazinnak.

Szokatlan megjelenésük ellenére a tészták és a hozzájuk főzött szószok hagyományos olasz és francia technológiával készülnek.

Nicholson finnyás kisfiának, a nem mindennapi névre hallgató Bentley Dangernek a szórakoztatására találta ki ezt a színes tésztavilágot.

Nicholson 2018-ban könyvet készül megjelentetni egy gigakiadónál, a Harper-Collinsnál. Ebben mindenkit beavat a színes tészták elkészítésének tudományába, ami elmondása szerint bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen. "A könyv könnyed, vidám és látványos módon vezeti majd be az olvasókat a színes tészták világába." - mondta Nicholson a Yen magazinnak.

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ebben a webshopban minden termék három dollárba kerül

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...