Most akkor taco vagy croissant? - Nem kell eldönteni, ugyanis itt a "tacro"

A San Francisco-i étteremben általában a nyitást követő első két órában elfogy az összes "tacro".  

A taco hagyományosan kukoricából vagy búzalisztből készült tortillalapokból és a beléjük hajtogatott, ínycsiklandó, koriandertől és római köménytől illatozó töltelékből áll. A San Francisco-iVive La Tartepékség azonban úgy döntött csavar egyet ezen a mexikói klasszikuson - és ezzel együtt a jellegzetesen francia süteményt, a croissant-ot is újragondolja.

A pékség "tacro" névre hallgató kreációjának háromféle, választható tölteléke egy roppanós, croissnat-tésztából formázott burokba van bebugyolálva.

A "tacro" három lehetséges tölteléke:

  • pulled pork

  • avokádós, chilis csirke

  • grillezett jackfriut

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍR KELL!, azaz Egyél jót, de mozogd le! - Ismét itt a Mangalica Fesztivál

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...