Most akkor taco vagy croissant? - Nem kell eldönteni, ugyanis itt a "tacro"

A San Francisco-i étteremben általában a nyitást követő első két órában elfogy az összes "tacro".  

A taco hagyományosan kukoricából vagy búzalisztből készült tortillalapokból és a beléjük hajtogatott, ínycsiklandó, koriandertől és római köménytől illatozó töltelékből áll. A San Francisco-iVive La Tartepékség azonban úgy döntött csavar egyet ezen a mexikói klasszikuson - és ezzel együtt a jellegzetesen francia süteményt, a croissant-ot is újragondolja.

A pékség "tacro" névre hallgató kreációjának háromféle, választható tölteléke egy roppanós, croissnat-tésztából formázott burokba van bebugyolálva.

A "tacro" három lehetséges tölteléke:

  • pulled pork

  • avokádós, chilis csirke

  • grillezett jackfriut

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍR KELL!, azaz Egyél jót, de mozogd le! - Ismét itt a Mangalica Fesztivál

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zöldséges pásztorpite

A britek közkedvelt komfortétele általában jó sok darált hússal készül, azonban ha vegetáriánus diétát követünk, vagy épp nem kívánjuk a marhát, sertést, főzzük meg az alábbi ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!