A séfek, konyhai dolgozók közül többen megfordultak Angliában, Franciaországban is, így az itt elsajátított konyhatechnológiai ismeretekkel felvértezve kezdtek bele az itteni munkába - mondta el az ízHUSZÁR magazinnak Szelényi Zoltán, üzletvezető.
A Börze nem csupán egy étterem, hanem delikátesz üzlet is. Válogatott borokat, minőségi szendvicskrémeket, chutney-kat, de akár parfümöket, szakácskönyveket is lehet itt vásárolni.
Az étterem nevét a Börzének helyet adó épülettel szemben álló egykori gabonatőzsdéről kapta. A századfordulós kávéházakat idézi a visszafogottan elegáns enteriőr, ami mégis kortárs összhatást kelt.
A jelenleg is aktuális "soft opening" időszakban az étterem dolgozói és a vendégek is jobban megismerik egymást.
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Nem fogod tudni abbahagyni ezeknek a tésztás videóknak a nézegetését