Micsoda nő, micsoda konyha! Lesd meg, hol főz Julia Roberts!

Julia Roberts szereti a fehéret, a kéket és a klassz kilátásért is rajong. Less be te is a lakásába - a konyháját is megmutatja.

A fehérre hangolt nappali pár kék színfolttal

A sztárok - érthető módon - legszívesebben csak akkor engednek be kamerákat a lakásukba, amikor el szeretnék adni azt. Julia Roberts, aki számos ingatlan tulajdonosa a keleti és a nyugati parton egyaránt, 2015-ben úgy döntött, piacra dobja manhattani, 3 hálószobás, 3 fürdőszobás penthouse-át. Az ingatlant 4,5 millió dollárért bárki megvehette. A sztár nem hagyta el New York-ot teljesen, egy másik elegáns házában bármikor megpihenhet, ha éppen megunta Los Angeles-t.

Az étkező

Julia egyértelműen a fény megszállottja, lakását óriási ablakai nagyon világossá tették. A belső terek fehérre és földes színekre voltak hangolva. Ezeket intenzív kékes árnyalatok tették frissebbé.

És íme, a konyha

A színésznő déli fekvésű konyháját fényes fehér konyhabútorok, és fehér-fekete csíkos padló uralta. A helyiség félig össze van nyitva a nagy, könyvtárat és étkezőt is magába foglaló nappalival, ami egy óriási, keleti fekvésű teraszra nyílik. Itt egészen fejedelmi módon lehet falatozni. Arról nem szólnak a hírek, hogy szeret-e Julia szorgoskodni a konyhában, de ha nem is erőssége a sütés-főzés, biztos van segítsége.

A terasz

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Szerezd be ezt a kültéri konyhát mindössze 3500 forintért!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...