A Kitchen Aid szerint ez az év színe - neked bejön?

A Kitchen Aid úgy döntött, megnevezi az év színét. Az izgalmas, rózsaszínes árnyalat a Birds of Paradise nevet kapta.  

Noha megszokhattuk, hogy az év színét a Pantone-nak köszönhetjük, úgy tűnik, most egy másik versenyző, mindannyiunk vágyott csodagépeinek gyártója, a Kitchen Aid is megnevezi azt az árnyalatot, ami a cég emberei szerint a leginkább jellemzi 2018-at.

Míg a Pantone a ragyogó, "Ultra Violet"névre keresztelt lilát választotta 2018 színének, addig a Kitchen Aid egy friss, tropikus hangulatú, lazacos árnyalattal, a "Bird of Paradise"-zal jellemzi az idei évet.

Robotgépet, aprítógépet, kézi mixert és turmixgépet is lehet vásárolni ilyen látványos, paradicsommadárra hajazó színben. Változatlanul igaz azonban , hogy a Kitchen Aid nem olcsó mulatság. Amerikában jelenleg már alig több, mint 70 ezer forintért megvásárolható a robotgép - Magyarországra közvetlenül nem szállít a cég.

Noha a hazai kínálatban még nem kapható az új szín, a hagyományos árnyalatokban egy kisebb konyhagép 133 ezer forintba, míg egy nagyobb körülbelül 176 ezer forintba kerül.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Hol együnk Budán? Budai étteremkalauz azoknak, akik már unják a pesti helyeket - 1. rész

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...