Kék hamburgerrel rukkolt elő a híres francia divatcég - Ez lesz az utolsó nagy dobásuk

Egy francia divatüzlet úgy döntött, miután együtt dolgozott a világ leghíresebb divatmárkáival, átnyergel a gyorskajaiparba, aztán lehúzza rolót.

A párizsi Saint-Honoré utcában található egy kultikus kis divatmekka, a Colette. Ez a ruhabutik 1997-től ruhákat, cipőket kiegészítőket tervezett együtt különféle divatcégekkel. Olyan nagy nevekkel dolgozott és dobott piacra kollekciókat, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton. Egyszer még a McDonald's is szerződést kötött: az együttműködésből hamburgeres telefontokok, táskák és pólók születtek.
A franciák nagy szomorúságára az üzlet 20 éves működés után 2017. december huszadikán végleg bezár, de utolsó évében nagy csinnadrattával búcsúznak. A Colette egy, a franciák körében ismert és szeretett Blend nevű hamburgerezővel kötött szerződést. - írja a GRUBSTREET.

A franciák kék hamburgereket készítenek, hogy ezzel búcsúztassák a híres ruhaüzletet:

A Colette-nek védjegye a kék szín, az úgynevezett "Colette-kék", ezért nem meglepő, hogy ezek a hamburgerek exkluzív kék buciba zárt műremekek, amiket kizárólag a Colette’s Water Bar üzletekben lehet kapni december végéig, a Colette bezárásáig. Kétféle kék hambit ehetnek az éhes franciák, egyikben 18 hónapig érlelt Somerset cheddar sajt, ketchup, mézes mustár és jégsaláta van, a másikban karamellizált hagyma, Ementáli sajt, fokhagymás majonéz és spenót.
Véleményem szerint a fekete hamburgernél izgalmasabban néz ki ez a kék bucis csoda, de kíváncsi lennék, milyen mesterséges színező hatására lesz egy hamburgerzsemlének ilyen színe. Azt hiszem, ez örökre titok marad!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...