Kalóriadús, mennyei finomságok, hogy a Vb-szurkolás még jobb legyen

Jön a foci VB, és ilyenkor a nagy szurkolás mellé jól esik pár falat. Lendüljünk túl a szokásos pár zacskó chips témán, és készüljünk pár nagyon ütős nasival!

Nem szeretek általánosítani, de azt hiszem, azért még mindig igaz, hogy a kétévente rotálódó nagy focis tömegünnepek (mármint az EB meg a VB) még mindig inkább a férfiakat tartja lázban.

Ropogós nacho grande

Az meg pláne ki nem esne a számon, hogy a nőknek ilyenkor maximum a konyha jut, de én tényleg szívesen készítek ezekre az alkalmakra valami extrább nasit.......mert nagyobb örömet okoz a konyhában összeállítani valami hihetetlenül kalóriadús, sörhöz, drukkoláshoz illő kaját, mint a képernyőt bámulva titokban számolgatni, hogy meddig tart még ez a meccs, és azon izgulni, hogy csak hosszabbítás ne legyen.

A baconös-sajtos házi popcorn receptjét itt találod

Ilyenkor legalább kipróbálhatom azokat a recepteket, amiket hétköznap nem csinálnék meg, mert még sose volt példa arra, hogy egy átlag szerda este mondjuk mac&cheese-sajtgolyókat rántsak otthon - pedig hihetetlenül finom lett.

Mac&cheese golyók

Úgyhogy hoztunk nektek négy receptet - egy házi készítésű popcornt baconnel és sajttal, brutálisan laktató mac&cheese-golyókat, egy tex-mex nacho grandét, és egy pikánsan csípős, roppanós csirkeszárnyat. A receptek a júniusi Nők Lapja Konyhában megtalálhatóak, úgyhogy jó szurkolást, és jó nasigyártást mindenkinek!

Csípős, pikáns csirkeszárnyak

A Nők Lapja Konyha most kedvezményes áron fizethető elő egy évre (12 lapszám), ráadásul az első 10 befizető a Gastrohobbi, Magyarország első „live” szakácskönyvét is megkapja!

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!