ízHUSZÁR exkluzív: Lakatos Márk ismét Máltáról hozott nektek egy patent meccsnézős kaját

Lakatos Márk egyenesen Máltáról jelentkezik legújabb főzős videójával, amiben megmutatja, hogyan is néz ki egy jó kis snack a szigetországban. 

Legutóbb egy igazán könnyed szendviccsel készültél. Most milyen hamisítatlan máltai fogást mutatsz nekünk?

Ez a babos dip egy igazi társasági kaja! Egy hatalmas közös társasozásnál ugyanolyan jó, mint egy meghitt beszélgetős estén. És bár én nem nézem a foci vb-t, de egy ilyen kis dip bármilyen meccshez kitűnő választás. Ha vigyázni szeretnénk az alakunkra, akkor is tök jó, hiszen friss roppanós zöldségeket vágtunk össze hozzá.

Lakatos Márk babos mártogatós a receptjétitttalálod!

Mitől izgi ez a mártogatós és ital kombó, amit készítettél?

Nyáron senki nem akar a konyhában robotolni és megfőni a melegben. Ez a kis mártogatós és a könnyed nyári ital percek alatt összedobható. A mártogatós babból készül, és a pikánsságát egy kis füstölt, őrölt pirospaprikával adtuk meg. A rozmaringos vodka, amit mellé kínálunk, bárkinek az otthonában megteremtheti a tengerparti hangulatot. Mi ott Máltán ennél szebb és jobb nyáresti lakomát nem is készíthettünk volna. Próbáljátok ki mindenképpen!

Babos dip Lakatos Márktól

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

A világ egyik legjobb séfje hihetetlen helyen nyitott új éttermet

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...