Ismerkedj meg a brothie-val! Ez a hihetetlen fogás lesz a nyár slágere?

Nem mindennapi, édes-sós különlegesség tartja lázban New York lakóit. Lehet, ez lesz a húsevők legújabb kedvence?  

Színes, illatos italok, amelyek láthatóan tele vannak friss zöldségekkel. Meglepő módon mégis a legfontosabb alapanyaguk nem más, mint egy sűrű, ízletes húsleves. A New York-ban találhatóHearth nevű étterem tulajdonosa, Marco Canora megnyitotta miniüzletét, a Brodot, ahol finom csontleveseket lehet vásárolni. Ez a fogás nagyon jól illik a hideg, téli napokhoz, de hogyan lesz belőle nyári ital?

Orange Everything

A "brothie" szó a broth (alaplé, csontleves) és a smoothie szavak összeillesztéséből keletkezett.

Ebben a finomságban, Canora nagy nyári találmányában ugyanis a csontleves gyümölcsökkel, zöldségekkel, kókuszolajjal és magvakkal van összeházasítva.

Garden Green

Az izgalmas, gazdag ízű ital három verzióban érhető el.

  • Deep Purple: cékla, szeder, cseresznye, banán, kókuszolaj, chiamag, csirkealaplé
  • Everything Orange: répa, mangó, narancs, kurkuma, banán, kókuszolaj, gyömbérlé, lenmag
  • Garden Green: spenót, kel, petrezselyem, mangó, zöldalma, banán, kókuszolaj, tökmag és csirkealaplé.

A brothiek íze állítólag gazdag, mély, sűrű, sós és édes. Az, aki kóstolta furcsa, nehezen beazonosítható umamis árnyalatok megtapasztásárólszámolt be. Mit ne mondjuk, megkóstolnánk. Te hogy vagy ezzel?

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Kalóriadús, mennyei finomságok, hogy a Vb-szurkolás még jobb legyen

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...