Ilyen az igazi macskakaja - te beleharapnál?

Egy orosz művész azt gondolta, jó móka lesz, ha macskákkal dob fel kajafotókat. De hogy miért gondolta ezt jó ötletnek, arról fogalmunk sincs.    

Ksenia, egy orosz művész úgy gondolta, teljesen indokolatlanul macskákkal dob föl ételfotókat. A kissé gagyi Photoshoptechnikával készülő képeken a macsekok hol unott képű áfonyákká, hol boldog croissanttá, hol kerekképű tojássárgájává váltak.

Ksenia 2018 januárjában indította útjára a Cats in Food nevű Instagramoldalt, aminek most már több, mint 58 ezer követője van. Ha szeretnéd megnézni, hogy egy bizonyos macsek egy bizonyos kajával összemixelve hogy fest, küldd el az általad megálmodott kombinációt Kseniának privát instaüzenetben, és nagy eséllyel viszontláthatod agyszüleményedet az a Cats in Food-on.

Nyomatokat, pólókat és bögréket is rendelhetsz Ksenia Redubble profilján. Egy mandarintestű vörös négylábúval díszített póló körülbelül 5500 forintért tudsz megrendelni.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vajon mit tudhat egy 12 millió forintos hűtő? Eláruljuk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...