Gyorsétteremben született meg egy baba, és már állást is kapott

Olyan jó sztorival kevesen tudnak majd előállni, mint Gracely Griffin, aki július 17-én született meg - egy gyorsétteremben.  

Gracelyn Griffinnek biztosan mindig lesz egy jó sztorija, ha éppen olyan helyzetbe kerül, hogy muszáj valami vicces dologgal oldani a hangulatot. Gracelyn ugyanis egy Chick-fil-A gyorsétteremben született.

Július 17-ének estéjén a texasi Falon Griffin úgy érezte, megindultak a szülési fájdalmai. Férjével, Roberttel és két lányukkal elindultak a kórház felé, de útközben megálltak egy Chick-fil-A étteremnél, hogy a gyerekeket leadják egy barátjuknak. Az anyuka szülése már meglehetősen előrehaladott fázisban volt, és az asszony úgy érezte, muszáj használnia az étterem mosdóját. A probléma az volt, hogy a 10 óra után a Chick-fil-A már bezárt.

Gracelyn

A pár elkezdte ütni az étterem üvegét, hogy valaki engedje be őket. Végül beengedték őket, és a kismama a mosdó felé vette az irányt. Nem sok idő telt el, és az üzletvezető,Brenda Enriquez kiabálást hallott a mosdóból. Az üzletvezető szaladt az édesapához, aki éppen a két lányukat adta át a barátainak. Amikor Robert meglátta a feleségét, egyértelművé vált számára, hogy nem fognak tudni beérni a kórházba időben.

Hívták a mentőket, majd az apa úgy döntött, belevág a szülés levezetésébe. A veszélyeztetett terhes édesanya érthető módon nagyon aggódott.

Az apa jól vette az akadályokat, még a kislánya nyaka köré csavarodott köldökzsinórt is volt lelkiereje meglazítani. 10 percen belül azért megérkeztek a mentők is, és gondoskodtak a családról.

A kisbabát az étteremlánc elhalmozta ajándékokkal: élete végéig ingyen falatozhat a Chick-fil-A-ben, ráadásul az első szülinapján bulit is rendez számára az étterem. Ha mindez nem lenne elég, amint betölti a 14. életévét, Gracelyn munkát is kaphat az étteremben - persze csak ha erre vágyik.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Mitől szűz egy olívaolaj? Annyit elárulunk, nem a szemérmessége az oka

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...