Ezt a srácot az Instagram tette sztárcukrásszá

Raymond Tan tanult gazdagságtant és építészetet is - végül cukrász lett belőle

A melbourne-i Raymod Tangazdasági tanulmányokat folytatott az egyetemen, de ez a terület sosem tartozott a kedvencei közé. Az ausztrál srác ezzel szemben mindig is imádott sütni, így úgy döntött, minden idejét ennek az elfoglaltságnak szenteli. Az autodidakta cukrász egy-egy alapötletét általában többféle méretben és színvariációban is elkészíti. Úgy tekint a tortakészítésre, mint egy építmény létrehozására. Ezt a személetet Ray valószínűleg a szintén félbehagyott építészeti tanulmányai során sajátította el. Úgy tűnik, a cukrászatban végre magára talált. Raymondotaz Instagram tette keresett cukrásszá - a tortáiról maga készít fotókat az iPhone-jával, és gyorsan posztolja is őket.

Lássuk néhány nem mindennapi munkáját!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Fából vaskarika, avagy hogyan készül az alkoholmentes sör?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...