Élő fal a konyhában? Miért ne!

Maruja Fuentes designer olyan csempét alkotott, amelynek apró zsebeibe növényeket lehet ültetni. 

A Green Pocket (zöld zseb) névre hallgató csempe Maruja Fuentes alkotása. Annak, aki szeretne egy kis kertecskét a konyhájába, klassz választás lehet egy ilyen izgalmas csempefal. A legyezőalakú csempék között akad sima és akad kis zsebet formázó darab is. Ezek kombinációjából izgalmas, zöld növényekkel feldobott felületet lehet kialakítani.

A Puerto Ricoban született Maruja Fuentes építészetet, bútor- és textiltervezést és környezettervezést is tanult. Később azonban visszatért az iskolába, bár igaz, hogy nem tanulóként, hanem a Puerto Rico-i egyetem oktatójaként - írja a Dwell. Fuentes ezen felül otthonokba tervezett designtárgyakat. Mivel Fuentes sajnos 32 évesen 2010-ben leukémiában elhunyt, így munkássága is befejezetlen maradt. A Green Pocket-tal szép örökséget hagyott maga után, bár a csempe terveiből sajnos sosem lett termék.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

,,Nem szégyen, ha valahol adnak a külsőségekre"- Látogatás a Vadrózsa Étteremben

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...