Egészséges éttermet nyitott a McDonald's - leáldozott a bő olajban sült trashfoodnak?

Kapaszkodj meg! Salátabárral, quinoával és szarvasgombaolajjal hódít az új McDonald's, mi lesz veletek, hamburgerek?

Kapaszkodj meg! Vadonatúj, egészséges és elegáns McDonald's nyílt Hong Kongban! Tény, hogy a gyorsétteremlánc mindig is a sebesség és a költséghatékonyság éllovasa volt, hiszen híres, M-betűt formázó arany boltíve alatt az év bármely szakában kaphatsz egy bűnös vágyaidat kielégítő hatalmas hamburgert, de a Mekinek ez sem volt elég.

40 évvel azután, hogy belépett Hong Kongba, a McDonald's 2015-ben átalakította egyik helyi éttermét, így jött létre a világ első szupermekije: a McDonald's Next. Modern, hipertrendi és módfelett egészséges!

A berendezésből eltűnt az ikonikus piros-sárga színpaletta, helyére elegáns világítás, üveges és fémes belső tér került, na meg salátabár! A mekis gyorskaján felcseperedett lelkemnek valószínűtlennek tűnő kínálat tele van új összetevőkkel. 19 újdonság kapott helyet az új étlapon, olyanok, mint például szarvasgombaolaj vagy a quinoa...

Ezen kívül a McDonald's Next megpróbálja kimaxolni az éttermi élményt, és asztali kiszolgálással is várja a vendégeket este hat óra után. Ebben az elegáns Mekiben mobiltöltő platformok, ingyenes Wi-Fi és önkiszolgáló kassza is szolgálatunkra áll. A McDonald's nem válaszolt a CNN kérdésére arról, hogy miért választották pont Hong Kongot az új koncepció első helyszínéül, és 2015 óta azt sem kötötték senki orrára, hogy lesznek-e még ilyen új éttermek, és ha igen, hol.

De ne aggódj, ha a Meki világszerte bevezeti ezt az új üzleti modellt, a kedvenc burgereidről akkor sem kell lemondanod. Sőt, még testre is szabhatod őket hatalmas érintőképernyőkön. Nem távozik tehát a Big Mac, csak tulajdonosa kacsintgat a menőbb és egészségesebb területek felé.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Te is kóstoltál már rovart, legfeljebb nem tudsz róla!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...