Egy bárban véresen komolyan gondolják, hogy árkedvezményt kapnak azok a nők, akiknek megjött a menzeszük

Egy izraeli bárban 25 százalékos kedvezményt kapnak azok a nők, akiknek megjött a menzeszük. 

Az izraeliAnna LouLou tulajdonosai úgy gondolják, azok, akik életük negyedében kénytelenek elszenvedni a menstruáció keserveit, igazán megérdemlik, hogy éppen ebben az időszakban megihassanak egy finom italt, ami talán megkönnyíti ezeket a kellemetlen napokat.

A bár Bloody Hournak (Véres óra) elnevezett promóciójával azt szeretné elérni, hogy az emberek merjenek beszélni a menstruációról. Ezen kívül fontosnak tartják, hogy a nők, akik éppen életüknek ezt az időszakát élik, lazíthassanak egyet egy pohár bor mellett. Az ötlet a bár két nagyon is érintett törzsvendégétől származik.

A tel-aviviAnna LouLou-ban hétfőtől szerdáig és szombaton lehet igénybe venni a kedvezményt. Lehetséges, hogy felmerült bennetek, miképpen ellenőrzik azt, hogy aki szeretne 25 százalékkal olcsóbban fogyasztani, az valóban menstruál-e. A válasz egyszerű: a vendégek iránti bizalom jeleként, és az egyszerűség kedvéért sehogyan sem.

Buli az Anna LouLou-ban

Morar Barrir, az akció szervezője a Haaretz-nek elmondta: "Ami a férfiakat illeti, azt gondoljuk, hogy ez a kezdeményezés normalizálja a helyzetet. Igen, a nők menstruálnak, és a férfiaknak is érdeklődni kellene a téma iránt, információkat kellene gyűjteniük a kérdésről. Ez a probléma nem csak egy csajos beszélgetés témája lehet."

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A levendula egyáltalán nem a szekrénybe való...hanem például a húsgolyóba!

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...