Daniel Wilson könyve, aBurger Labegy tökéletes, a burger művészetéről és tudományáról szóló olvasmány, amely újra lángra lobbantja már kicsit megkopott kapcsolatunkat ezzel a kulináris ikonnal.
A Burger Lab számba veszi a tökéletes burger elemeit: a megfelelően puha bucit, a harmonikusan erőteljes ízű és roppanós uborkát, a tökéletes minőségű majonézt és kecthupot. Nem utolsó sorban pedig a szaftos és minden ízében fantasztikus húspogácsát. Ez művészet, vagy már tudomány?
Wilson könyvéből azt is megtudhatjuk, hogyan kell a hamburgert jól enni! Nem akárhogy, hanem bizony fejjel lefelé!
Plusz négy lépés, csak hogy teljes legyen a hamburgerfogyasztási-kisokos:
Tehát halld az igét!
"Ki a hamburgered fejjel lefelé eszed, és megőrzöd ezzel az összetevők sértetlenségét és a hús szaftosságát, terjeszd az igét: egyétek a bureszt mind fejjel lefelé!"
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Kutyával a városban: 9+1 hely ahova egy kutya vágyhat - VIDEÓ!