Fehérborecet

Fehérborecet

Leírás

Világos színű, enyhén csípős ízű ecet, melyet fehérborból készítenek. Hollandi mártáshoz, vinaigrettekhez, levesekhez, ragukhoz használatos.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Konyhaszekrényben, szobahőmérsékleten.

100g Fehérborecet

fehérjetartalom

0.04 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0.27 g

víztartalom

94.47 g

gramm fehérborecet?

Top ásványi anyagok

Foszfor

8 mg

Nátrium

8 mg

Kalcium

6 mg

Magnézium

4 mg

Top vitaminok

C vitamin

0.5 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.04 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Vas

0.45 mg

Magnézium

4 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

8 mg

Cink

0.03 mg

Réz

0.01 mg

Mangán

0.046 mg

szénhidrát

víz

94.47 g

vitaminok

C vitamin

0.5 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...