Szőlőmagolaj

Szőlőmagolaj

Leírás

A kékszőlő magjának préselésével nyert, halvány színű, szőlő illatú, semleges ízű, tiszta olaj. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag. A többi olajhoz viszonyított, relatív magas égéspontja miatt (216 °C) különösen alkalmas magas hőfokon való sütéshez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári kiszerelésben, sötét, hűvös helyen.

100g Szőlőmagolaj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95.6 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm szőlőmagolaj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok

E vitamin

28.8 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

9.6 g

egyszeresen telített zsírsav

16.1 g

többszörösen telített zsírsav

69.9 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

E vitamin

28.8 mg

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...