Piros kaliforniai paprika

Piros kaliforniai paprika

Leírás

A kaliforniai paprika egy kapszaicint nem termelő édes paprikafajta, színe nem csak piros lehet. A kaliforniai paprika gazdag C és B6 vitaminokban és sok minden másban. A piros kaliforniai paprika tápértéke nagyobb, mint a zöldé. Kitűnő töltött paprika készíthető belőle, saját kertben is megtermelhető.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőgép zöldséges fiókjában.

100g Piros kaliforniai paprika

fehérjetartalom

0.99 g

zsírtartalom

0.222 g

szénhidráttartalom

6.03 g

víztartalom

92.21 g

gramm piros kaliforniai paprika?

Top ásványi anyagok

Foszfor

26 mg

Magnézium

12 mg

Kalcium

7 mg

Nátrium

4 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.291 g

C vitamin

127.7 mg

Kolin

5.6 mg

Béta-karotin

1624 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.99 g

Zsír

telített zsírsav

0.059 g

egyszeresen telített zsírsav

0.007 g

többszörösen telített zsírsav

0.156 g

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.43 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

26 mg

Nátrium

4 mg

Cink

0.25 mg

Réz

0.017 mg

Mangán

0.112 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

rost

2.1 g

cukor

4.2 g

víz

92.21 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.054 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.085 mg

Niacin - B3 vitamin

0.979 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.317 mg

Folát

46 µg

Kolin

5.6 mg

Alfa-karotin

20 µg

Béta-karotin

1624 µg

Béta-kriptoxantin

490 µg

Lutein+zeaxantin

51 µg

E vitamin

1.58 mg

K vitamin

4.9 µg

A vitamin

157 µg

C vitamin

127.7 mg

B6 vitamin

0.291 g

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...