Pálmacukor

Pálmacukor

Leírás

Több különböző pálmafa nedvéből nyerhető cukorféle. A fából kinyert folyékony szirupot addig főzik, míg a benne lévő víz nagy része elpárolog, s ezután a pálmacukor meglehetősen kényre dermed. Íze enyhén karamelles, édessége kevésbé intenzív, mint a cukornádból vagy -répából készült cukoré. A pálmacukor az ázsiai konyha meghatározó alapanyaga.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen

100g Pálmacukor

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

98 g

víztartalom

0 g

gramm pálmacukor?

Top ásványi anyagok

Kalcium

58 mg

Foszfor

5 mg

Vas

1 mg

Top vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

8 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

58 mg

Vas

1 mg

Foszfor

5 mg

szénhidrát

vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

8 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 élelmiszer, ami tele van adalékanyagokkal: inkább meg se vedd...

Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!