Gorgonzola

A gorgonzola a kék sajtok népes családjának olasz képviselője - belsőpenészes desszertsajt. Érlelése 2-4 hónapig tart ennek a tehéntejből készült sajtnak. Érésével arányosan egyre élesebb, pikánsabb ízű lesz. Nevét Gorgonzola településről kapta, mely ma már Milánó része. Gorgonzolával gyakran találkozhatunk a pizzán, de az olasz konyha számos ételben használja.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
21 g
zsírtartalom
75025 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1395 mg
Kalcium
528 mg
Foszfor
387 mg
Cink
266 mg
fehérje
21 g
Zsír
telített zsírsav
18 g
egyszeresen telített zsírsav
7 g
koleszterin
75 g
ásványi anyagok
Kalcium
528 mg
Magnézium
23 mg
Foszfor
387 mg
Nátrium
1395 mg
Cink
266 mg
Szelén
14 µg
szénhidrát
vitaminok
Akár tartod a böjtöt, akár nem, ez a húsmentes menü garantáltan elnyeri majd a tetszésedet.
NosaltyKomoly változás léphet életbe a tejtermékek körében, mely a fogyasztók védelmét és tájékoztatását szolgálja.
NosaltyHa te is nagyon vágysz egy igazán jó minőségű kulacsra, akkor ne habozz! Március 17-től a Lidlben megtalálod!
NosaltyA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Március 17-től érvénybe lép a boltokra vonatkozó 30 tételes árréstop, amivel kapcsolatban a boltoknak is megvan a véleménye, köztük a Lild-é is.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!