Borkősav

Borkősav

Leírás

(Káliumhidrotartarát) A természetben a szőlőben előforduló sav (a magyar elnevezése is erre utal). A konyhaművészetekben több helyen is találkozhatunk vele: egyrészt a sütőpor egyik alkotóeleme, másrészt ízfokozóként, sav-szabályozóként illetve antioxidánsként használhatjuk fel.

Mikor vegyem

Az év során bármikor megvásárolhatjuk, de javarészt a befőzési szezonban lesz rá szükségünk.

hogyan tároljam

Saját csomagolásában, száraz, hűvös helyen tároljuk.

100g Borkősav

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm borkősav?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

31 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.