Vidd magaddal az uzsid!

Az elmúlt években előtérbe került az egészséges táplálkozás. Ha otthon készítjük az ételeket, legalább – nagyjából – képben leszünk azzal, mit is eszünk valójában.

Compleat uzsonnatáska

Munka után sokan már nem szeretünk pepecselni otthon a másnapi ebéddel, de nem kell, hogy órákig álljunk a konyhában. Ha magunkkal viszünk az irodába egy finom szendvicset és egy remek salátát, úgy is jóllakhatunk.

Egészséges ebéd a strandon is >>

És bár az idő most még mostoha, de ahogy beköszönt a meleg, jobban is fog esni egy hideg ebéd. A szállítással sem gyűlik meg a bajunk, hiszen számtalan helyen beszerezhetünk már egy-egy uzsitároló dobozt. Sőt mutatunk is nektek egy szuper darabot. Mi elsőre beleszerettünk, akár felnőtteknek, akár gyerekeknek csomagolunk benne, megállja a helyét. Nagy kedvence lesz az egész családnak.

Compleat uzsonnatáska

Ez a szilikon uzsonnatáska alkalmas szendvicsek, gyümölcsök, saláták tárolására. Vidám színekben kapható. A Compleat uzsonnatáskák a műanyag ételtartók helytakarékos alternatívája. Használat után, üresen, egyszerűen csak tekerjük össze. Kapható a webshopban!

9 szuper konyhai praktika >>

Compleat uzsonnatáska

Éppen akkora, hogy kényelmesen elfér benne egy szendvics, egy gyümölcs, és akár egy csoki is. Nagyon dizájnos és könnyen tisztítható. Ha a tartó már megvan, jöhet az étel!

Uzsonnára valókat itt találsz >>

Quesadilla 2.

Tortilla, quesadilla, fajitas

Nemcsak latinos sziesztához illenek ezek a remek fogások! Nagyon finomak, gyorsan elkészíthetőek, és kedvünk szerint variálhatóak, így nem fogjuk egyhamar megunni. Hidegen és melegen is ajánljuk őket!

Tortilla pirított csirkemellel

Az egyik kedvenc gyorsételem a gyros. Ennél jobban csak a mexikói változatot, a tortillát kedvelem. Talán a fűszerezése miatt, nem tudom, de a gyerek is pillanatok alatt megkedvelték. Azóta ...

Hagymás-cheddar sajtos quesadilla

Imádom Chuck Hughest (A szakács, ha szabadnapos). A minap szemezgettem a receptjei között a foodnetwork oldalon, amikor megláttam ezt, és összefutott a nyál a számban. Mivel nem szoktam ...

Szendvics

Nincs oly ember, aki ne szeretné a szendvicseket. Mindenkinek megvan a maga favoritja, ha laktatóvá szeretnénk varázsolni, süssünk hozzá finom husit, ha pedig az egészségre is törekszünk, tegyünk bele rengeteg zöldséget.

Quesadilla 2. - kreatív

A Quesadilla egy nagyon izgalmas étel, főleg ha van kedvünk egy kicsit kreatívkodni a konyhában. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a mexikói melegszendvics, de egészen más mint a miénk. ...

Csirkés szendvics

Angliában dolgoztam úgy 8 hónapig egy teaházban. Ott voltak ilyen szendvicsek. Nekem mind közül a csirkés volt a kedvencem, ezért ezt gyakran eszem itthon is.

Fűszeres club szendvics

Igazi amerikai klasszikus. Legelső club szendvicsemet Debrecenben ettem egy totál amerikai stílusú helyen. Irtó finom volt. Sokszor látni főtt tojással készítve, én még sosem találkoztam ...

Saláta

Én megmondom őszintén, hadilábon állok a salátákkal. Valahogy sosem elégszem meg velük, és nem elég izgalmasak a számomra – legyenek bármilyenek. De ha kombináljuk a salátánkat valamilyen más étellel, például köretként kínáljuk, nem lehet kifogás, hogy nem laktunk jól.

Irodába vele, munkahelyi csemegék >>

Szerb krumplisaláta

Mr. Smith gyerekkorát az akkori Jugoszláviában töltötte, mint már egyszer említettem. Természetesen az ott szerzett receptek még mindig használatban vannak, pláne, ha ilyen egyszerű ...

Brokkoli saláta pirítóssal

Rubint Réka Alakreform magazinjában olvastam ezt a saláta receptet. Kipróbáltam és nekem ízlett. Én vágtam hozzá egy kis lilahagymát. És eredetileg a sajtchips sem volt hozzá.

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatjátok >>

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...