Vendégváró falatok 130 kalória alatt

A vendégvárásban szerintem az az egyik legklasszabb dolog, hogy sokféle színes falatkát tálalhatunk, és emellett még vendégeink egészségére is vigyázhatunk.

Itt a nyár vége, de reméljük, meleg lesz az ősz, és lesz még lehetőségünk grillpartira, bár az alábbi ételek hideg időszakban is bátran vállalhatók. Én imádom, ha ezen alkalmakkor sokféle ételt tálalhatok az asztalra, és persze azt is, ha én vagyok a vendég, és én válogathatok a színes kínálatból. Ilyenkor azonban "sajnos" mindent meg kell kóstolni, úgyhogy annak érdekében, hogy vendégeink ne dőljenek ki idejekorán, érdemes alacsony energiatartalmú ételeket választanunk.

Receptjeink közül kiválogattam most 7 db, adagonként kevesebb, mint 130 kcal energiatartalmú vendégváró falatot. Legközelebb próbáljátok ki őket!

  1. 1.

    Céklás töltött tojás

  2. 2.

    Fokhagymás paraj fenyőmaggal

  3. 3.

    Mazsolás pirított répa

  4. 4.

    Ceviche avagy marinált tengeri herkentyűk

  5. 5.

    Grillezett cukkini

  6. 6.

    Fürjtojás kalapban

  7. 7.

    Sült padron paprika

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...