Van egy magyar ovi, ahol mindig irtó cuki reggelivel indul a nap - ezt a példát követni kellene!

A közüzemi étkeztetésről mindenkinek megvan a véleménye. Túlnyomó részben rossz. Ezeknek a gyerekeknek viszont csak jó emlékük marad majd óvodás korukból!

A berhidai Hétszínvirág óvodában csoda kedves és dolgos konyhás nénik dolgozhatnak. Kezük nyomán fantasztikus reggelik kerülnek a gyerekek elé a tányérra. Alkotásaik egyre másra jelennek meg a FaceBookon. Aki teheti megosztja, mert ilyet még nem látott. Mi is azt szeretnénk, hogy a jó példa szárnyra kapjon és követőkre találjon, ezért összeszedtük a baglyostól az Föld-napja reggelin át a kiserdő gombával tányérkákat. Akinek van gyereke, érti mire gondolunk. Akinek nincs, annak is tátva marad a szája!A fotókért köszönet Zerginé Száraz Kittinek!

Éljenek az ovisok és a konyhás nénik! Nézzétek meg a mesés reggeliket!

Nálatok az oviban nincsenek ilyen menő szendvicsek? Akkor otthon kell megoldani a dolgot. Keressetek ötleteket itt és a Nosalty oldaláról!

Ezeket olvastad már?

fotók: Zerginé Száraz Kitti

források: ripost.hu, Tóth Margit, mokuslekvar.hu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...