Valószínűleg most gyalázták meg a kávét! Te kipróbálnád az új őrületet?

A gasztronómiai iránt érdeklődő ember azt gondolná, már minden furcsaságot látott az életben, és nem érheti meglepetésként egy-egy fura ital vagy kaja. Tévedtem!

Tény, az avokádó egy finom és egészséges gyümölcs, jól mutat szendvicsen, salátában, vagy akár krémként elkészítve, de kávéspohárként? Egy ausztrál kávézó nem ódzkodott az újításoktól, és avokádóban szolgálja a lattét. Meglepő? Gusztustalan? Bizarr? Ki-ki döntse el…

Az avolatte névre hallgató különlegesség hatásai egyelőre nem ismertek. Nem tudni hogyan hat az avokádó a kávé ízére, ahogy azt sem, hogy lehet megfogni úgy a héjat, hogy ne öntsük le magunkat, vagy ne boruljon ki az egész az asztalra.

Annyi biztos, hogy az ital egyre népszerűbb az internetezők körében. Az Instagramot és a Twittert ellepték az #avolatte posztok.

Ezt láttad már...

Ezeket olvastad már?

Zölden jó: avokádó

Egy behűtött avokádókrém vagy saláta, ebben a melegben kívánni sem lehetne jobbat! De hogyan válaszd ki a legjobbat és mitől nem barnul meg majd?

Gréti
Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek