Ünnepek után: zöldséges fogások

Elkezdődött az új év, vele együtt a fogadkozások és az egészséges életmódra való áttérés. Pár tippel megkönnyítjük az év eleji főzőcskét, indulás a piacra friss zöldségekért!

Még hogy zöldségekkel nem lehet jóllakni! Az ünnepek után általában mindenki kicsit visszavesz a torkosságból, nem is árt, ha nem terheljük pár hétig nehéz falatokkal a szervezetünket. Okosan megválogatott zöldségkombinációkkal és konyhai műveletekkel igenis fejedelmi fogásokat alkothatunk, melyek kiadósak és egészségesek – talán még a legmegrögzöttebb húsevők is elégedettek lesznek.

5 kedvenc tésztaételünk >>

{ GALÉRIA = title:Szuper%20z%C3%B6lds%C3%A9ges%20fog%C3%A1sok, 0,2,1,3,4,5,6 }

Zöldségfasírtokról már korábban is írtunk, nagyon egyszerű a készülő, kis pogácsákba belecsempészni kis borsót, paprikát, petrezselymet, a zöldséges piték szuper ízekkel ajándékoznak meg, a galériában látható hagymás változat igazi ízorgia. De ne feledkezzünk meg a zöldséges rétesekről! Jó-jó, egy kis szalonnával csalhatunk, ha már nagyon hiányolnánk a húsok ízét. Olyan receptre is mutatunk példát, amiből akár este is nyugodt lelkiismerettel falatozhatunk!

Riszájkling szilveszter után >>

Top 3+1: 2012 kedvenc levesei >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...