Top 9 túrótorta 200 kcal alatt

Könnyű, friss, szezonális gyümölcsökkel az egyik legjobb desszert a túrótorta. Készítsetek el egyet ti is a hétvégén!

Én ugyan csokiimádó vagyok, de tortából mégis talán jobban kedvelem a hűvös, könnyű, gyümölcsös változatokat. Ezek elkészíthetőek tésztaalap, sőt, sütés nélkül is.

Kínálatunkból kiválogattam nektek 9 db, adagonként kevesebb, mint 200 kcal energiatartalmú túrótorta receptjét. Ha a cukrot xilittel vagy energiamentes édesítőszerrel helyettesítitek, még tovább csökkenthetitek a kalóriákat és a szénhidrátot.

Készítsétek el valamelyiket a hétvégén, de nagyon figyeljetek az adagnagyságra. Egy szeletnél meg kell állni!

Olvasd el!

Égess kalóriákat házimunkával!

  1. 1.

    Hideg túrótorta

  2. 2.

    Túrótorta 3.

  3. 3.

    Zabos túrótorta

  4. 4.

    Epres túrótorta

  5. 5.

    Málnás túrótorta Csillárka konyhájából

  6. 6.

    Mézes túrótorta

  7. 7.

    Meggyes túrótorta MankaBeauty konyhájából

  8. 8.

    Málnazselés diabetikus túrótorta

  9. 9.

    Diétás epres túrótorta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...