Top 3: Szépülj velünk!

Ha szépülni szeretnél, feltúrhatod a drogériák polcait csodaszerek után, de magadnak is keverhetsz szuper kencéket! Csak néhány, természetes, a kamrában vagy a hűtőben is megtalálható hozzávaló kell hozzá!

Hullik a hajad?

A hajhullás természetes jelenség – egy bizonyos mértékig! Ha szeretnél kevesebb hajszálat veszíteni, egyszerűen csak változtass kicsit a táplálkozásodon. A tél csodás kincseiből számtalan, kifejezetten jó barátja a hajtincseidnek!

Hajhullás ellen: dió és sütőtök >>

Száraz a bőröd?

Különösen télen szenvedünk a feszülő arcbőrünk miatt. A szél és a fagyos levegő kész kínszenvedés a bőrünknek, és gyakran hiába krémezzük, továbbra is húzódik. Ha azonban természetes kozmetikumokat készítesz magadnak, az arcod szinte újjászületik majd.

4 természetes arclemosó száraz bőrre >>

3 kozmetikum száraz bőrre, amit te is elkészíthetsz >>

Zsírosodnak a tincseid?

Különösen a sapka alatt lesz zsíros a hajad, de sokunkat ez a probléma egész évben kínoz! A „bolti” samponok, balzsamok, pakolások és hajrögzítők gyakran többet ártanak, mint amennyit használnak. A megoldást a konyhában találod!

3 természetes csodaszer zsíros hajra >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...