Top 3: Gréti télen-nyáron

Ha el sem tudod képzelni, hogy boldogul egy anyuka, aki négy gyermeket nevel, kukkants be Gréti konyhájába! A hasznos tippek és praktikus tanácsok mellé kedves történeteket is kapsz!

Lecsó libamájjal

Kiskoromban nem kedveltem a lecsót, a puha, összetöppedt zöldségek látványa nem nyerte meg a tetszésemet. Egyszer azonban megkóstoltam nagymamám főztjét, és szerelem lett belőle. Ez egy ...

Nyárvégi sütés-főzés Grétivel

Legnépszerűbb blogbejegyzésében elbúcsúztatta a nyarat, és ha van a kamrádban szilvabefőtt és télire eltett lecsó, itt az ideje, hogy felidézd a nyárutó legszebb pillanatait, és elkészítsd a legfinomabb késő nyári étkeket.

Egy tál mágia a hidegben

Egyszerű és közismert főzelékek is megérdemlik a „ráncfelvarrást"! És egy kis, könnyű desszert sem esik rosszul az év leghidegebb napjain, próbáld ki Gréti legtélibb fogásait, hogy testben-lélekben átmelegedj!

Balaton-parti gyermeketetés

A tavalyi balatoni nyaralásra ugyan már csupán nosztalgiával emlékezünk, az ideit pedig maximum még csak tervezgetjük, a „strandkajákat" télen is elkészítheted! Lángos vagy túrófánk, egyre megy, csodás vacsora lehet egy fagyos estén.

Gréti receptjeit itt olvashatod >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...