Top 15 őszi krémleves 100 kalóriából

Szürkés, borongós vagy éppen hűvös, de fényesen szikrázó napos az idő? Nekem inkább ez utóbbi jöhet, bár egy jó őszi krémleves bármikor jól esik. Főleg, ha kalóriaszegény!

Az én aktuális kedvencem éppen egy chilis-zsályás sütőtökkrémleves, de így ősszel bármilyen formában jöhetnek a krémlevesek. Ha tejszín helyett joghurttal készítjük el őket és önmagukkal, esetleg egy kisebb burgonyát belefőzve sűrítjük a levesünket, még a habarás kalóriáit is megspóroljuk.

Itt egy szuper válogatás adagonként kevesebb, mint 100 kcal energiatartalommal. Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

Top 13 húsos egytálétel 500 kalóriából

  1. 1.

    Póréhagymakrémleves Plancy módra

  2. 2.

    Narancsos-gyömbéres sárgarépakrém-leves

  3. 3.

    Cukkinikrémleves witch konyhájából

  4. 4.

    Gombakrémleves 4. - gévagombából

  5. 5.

    Petrezselymes zellerkrémleves

  6. 6.

    Rukkolás-fenyőmagos cukkinikrémleves

  7. 7.

    Csípős zöldségkrémleves

  8. 8.

    Cukkinikrémleves Vandre konyhájából

  9. 9.

    Joghurtos brokkolikrémleves

  10. 10.

    Paprikakrémleves Évi nénitől

  11. 11.

    Brokkolis salátakrémleves

  12. 12.

    Zellerkrémleves egyszerűen

  13. 13.

    Körtés tökkrémleves Hokkaido tökből

  14. 14.

    Egyszerű vegán sütőtökkrémleves

  15. 15.

    Brokkolikrémleves Manuel Calavera konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...